Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

2022 mest leste bloggsaker!

av Christer Reitan, publisert 06.01.2023, 08:00.
Dette handler om Best of Bloggen 2022.

2022 var året der Tigerkundene også trivdes med å lese litt! Vi har samlet de fem mest leste bloggsakene våre til glede for nye og gamle lesere!

1. Skiva som endret mitt liv med Erik Melstrøm fra The Good The Bad and The Zugly 

I anledning slipp av GBZs femte plate ga Eirik Melstrøm oss skiva som endret hans liv!

2. Skiva som endret mitt liv med Anne Lise Frøkedal

Anne Lise Frøkedal har etterhvert blitt en liten indielegende, og hun dundrer fortsatt på med nye og stadig bedre plater sammen med sitt band Familien. Hun spiller så klart også i I Was A King, og spilte før i blant annet Dharma og Harrys Gym. I denne saken fikk vi høre om skiva som endret hennes liv, og jaggu litt om historien om hvordan hun endte opp som musiker også!


3. Rat Lord - Framtidige grindcore milliardærer

Her er en sak om hvorfor Rat Lord er et band som finnes, og hvorfor de spiller powerviolence og grindcore på tross av at de hater sjangeren.

4. Team Me forteller om 7 tidligere bandmedlemmer du kanskje ikke visste om!

Team Me (aka Babbe og ungan, aka Fragglene) består i dag av sju medlemmer; Babbe, Hagen, Skari, Greppis, Laila, Olsen og Bannani. Opp gjennom årene, siden Urørtfinalen i 2010, har det i tillegg vært mange andre folk innom Team Me, i forskjellig grad. I anledning slipp av ny plate og turné ga bandet oss her en liste med sju andre «Team Me medlemmer» du kanskje ikke visste om!

5. 5 skiver som har inspirert Amalie Holt Kleive sitt nye album

Amalie Holt Kleive ga i 2022 ut sin debutplate; en sterk og elegant egenproduksjon med hjelp av Vetle Junker (Verdensrommet, Nils Bech, Aurora) og Peder Kolsung (Sigrid). Holt Kleive har de siste årene gjort seg bemerket i norsk undergrunn med en stil hvor visetekster blir kombinert med jazz og elektronika til et dansbart uttrykk. Vi på Tiger er fans, og spurte derfor Amalie om hun kunne trekke frem 5 skiver som har inspirert henne i arbeidet med plata!

2022 Mest Leste Bloggsaker!

See more from the blog