Background
Tigernet logo

5 skiver som har inspirert det nyeste albumet til Wild Man Riddim

Wild Man Riddim

Oslo-bandet Wild Man Riddim har forgreininger til bla No Torso og Phantoms, og er ute med sitt tredje album "Panatlantic". Bandets eklektiske sjangerblanding videreutvikles her med små drypp av ska, jazz, afrobeat, kumbia og reggae. Vi spurte dem om de ville anbefale oss fem plater i deres sjanger, og det ville de heldigvis!

Les mer →

Hudkreft slipper debutskive og merch

Hudkreft Tiger

Hudkrefts etterlengtede debutalbum "Nevemagnet" er ute i dag. Albumet byr på en miks av artig ska, rock og klassisk pønk og er et hatbrev til alle verdens Nevemagneter, enten det er snakk om tafsete politikere, norske terrorister eller pønke-elitister. Simen Følstad Nilsen (Aiming for Enrike, tidl. Honningbarna) har produsert skiva, mens omslaget er laget av Annika Linn Verdal Homme fra Daufødt.
Du er herved invitert til Hudkrefts kjefte-fest!

Les mer →

Hva var den første skiva du kjøpte på Tiger, Eskild?

Juni 13

Eskild Myrvoll trakterer bassen i en rekke band som Kanaan, Daufødt og Mall Girl, har også kommet med sterke bidrag på siste skiven til Tuvaband. Førstnevnte er aktuelle med fersk LP «Live in Oslo» i tillegg til at de slipper ny skive i November. Midt oppi alt dette klarte vi å hanke han inn for å fortelle om den første skiva han kjøpte på Tiger.

Les mer →

Sjappesnakk: Duvel om aktivisme og musikk

Duvel 01 by Emil Vestre

Foto: Emil Vestre

Undergrunnsrockerne i Duvel ga 2. juli ut sin andreplate, selvtitulert. Med denne plata inviterer Duvel deg til å se verden gjennom øynene til en brilliant fuck-up Soundet er modnet og et ekstra bandmedlem på keys er henta inn. Musikalsk tar skiva steget ut av Blitz-kjelleren, men tar med seg energien og DIY-etikken bandet alltid har hatt. Vi tar en prat med vokalist Jack Holldorff om plata og musikk og aktivisme.

Les mer →

Årets skiver så langt: Imingen

Juni 3

Eivind er den grafiske magikeren og brillekledde økonomiske oppsynsmannen på huset. Nitidig arbeid foran dataskjermen krever musikk av en ekstraordinær karakter, og her er Imingens beste plukk fra platehyllen av året:

Les mer →

Kollapse gives us their top 5 scandinavian hardcore records!

Kollapse

The danish band Kollapse is releasing their second album "Sult", the first on Fysisk Format, today/the 25th of july. The album consists of bleak and chilling post-hardcore, so we wanted to hear what their top 5 scandinavian hardcore records are! Thomas from the band gives us the answer.

Les mer →

Coveret: Andreas Fossheim for The Uptights

F D3 RO43f

Andreas Fossheim er grafisk designer og illustratør, og har laget cover for The Uptights, hvor han også spiller gitarinstrumenter. Vi tok en prat om coveret til den nye plata "It is for them that the lights twinkle"!

Les mer →