Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Team Me forteller om 7 tidligere bandmedlemmer du kanskje ikke visste om!

av Maria Refsland, publisert 13.05.2022, 13:16.
Team Me Jonathan Vivaas Kise

Team Me (aka Babbe og ungan, aka Fragglene) består i dag av sju medlemmer; Babbe, Hagen, Skari, Greppis, Laila, Olsen og Bannani. Opp gjennom årene, siden Urørtfinalen i 2010, har det i tillegg vært mange andre folk innom Team Me, i forskjellig grad. I anledning slipp av ny plate og turné gir bandet oss her en liste med sju andre «Team Me medlemmer» du kanskje ikke visste om!1. Lars Horntvedt

Herr Horntvedt var involvert i vårt andre album «Blind As Night» som arrangør av stryk og blås. Som longtime fans av både Jaga Jazzist og andre prosjekter han har vært involvert i, var det sjukt rått å plutselig kunne ha med Lars Horntvedt på vårt album! Det løftet albumet inn i en egen ny verden. Fantastisk flink og trivelig fyr.

2. Marius Ergo

Ergo har vært en del av Metronomicon-gjengen i Oslo i alle år. Har vært med på, og gitt ut utallige prosjekter. Ett av disse bandene var selveste Lukestar! Et fantastisk band vi så var veldig fan av og så opp til. Ett av de aller første medlemmene som var med i Team Me var Thomas Meidell Wien, var også en del av Metronomicon. Så vi ble mer og mer kjent med den gjengen. Marius Ergo og Marius Hagen spiller også nå sammen i bandet Insomniac Bears.

I tillegg til at Ergo kom inn og spilte en sjukt episk 80s-inspirert gitarsolo med oss, sist vi spilte på Rockefeller, har han også spilt litt gitar på det nye albumet vårt «Something in the Making».

3. Tord Øverland Knudsen

Marius og Bjarnes ungdomskompis fra Elverum. Og en stor del av musikkmiljøet i Elverum og omegn i alle år. Han var en stund en del av Marius og Bjarne sitt band Dharma Garage, før han dro til England for å gå på LIPA. Tordebass har vært en del av Team Me gjengen hele tiden. Både som mentor og støttespiller, men har også spilt, sunget, klappet og hoiet på diverse innspillinger. Tord er også broren til Synne Øverland Knudsen som var ett av de første medlemmene av Team Me. Siden LIPA, har Tord fortsatt med musikk. Som medlem av Liverpool/Elverums bandet The Wombats, gikk han for noen uker siden number 1 in the UK album charts med deres nyeste album, «Fix yourself, Not the world».

4. Jaga Jazzist: Martin Horntvedt, Marcus Forsgren og Andreas Mjøs

Jaga Jazzist, et av norges store band. Et nesten litt mytisk band, som vi har sett opp til og beundret. Derfor var det ganske sjukt å kunne ha med tre medlemmer fra Jaga, KORK og gospelkor som ekstra bandmedlemmer på Spellemannprisen i 2014. Ikke bare er Martin, Marcus og Andreas sjukt flinke folk, men også verden triveligste. De sklei rett inn i gjengen. Senere kom Martin også forøvrig opp med uttrykket «LIPA-tam». Noe som refererer til den ekstra utenforstående gulvtammen som var ganske «inn» på starten av 2010-tallet, som blant annet Uno stod og dælja på i Team Me sammenheng.

5. Søbakken barnekor

Som de som har hørt på Team Me sikkert har fått med seg, hører man rett som det er barnekor her og der. Spesielt på «Blind As Night» har barnekoret fra Søbakken i Elverum en ganske stor rolle i soundet på enkelte låter. I og med at det albumet i stor grad ble spilt inn i Elverum, var det ekstra stas å ha med barnekoret fra stedet der både Marius og Simen Skari vokste opp. Vi fikk til og med med oss Søbakkenkoret og dirigent Sussan Nysveen da vi spilte på P3 Gull i 2014. Hvor deres oppgave, foruten å synge, var å dekke oss med dopapir på slutten av framføringen.

6. Kåre Vestrheim

En av norges store produsenter de siste årene, som har vært med å jobbe opp mange fantastiske band og artister, ja… men for oss.. kanskje spesielt for Bjarne, Marius og Uno.. gitarist i Locomotives!! Et av de store norske bandene på slutten av 90 tallet, og stor del av vår «musikalske oppvekst». Kåre har vært innom ved flere anledninger opp gjennom som støttespiller, og var direkte involvert som produsent i låta June som ble sluppet som singel i 2015. Kanskje han har vært med på flere Team Me prosjekter også? Hvem vet, hvem har rett til å vite.

7. Hasse Rosbach

Hassebasse supermann. Fantastisk fyr og produsent og musikkelsker. I tillegg til å ha spilt i bandet Superfamily, har han produsert og vært involvert i utgivelser med blant annet Moddi, Heroes & Zeros, Marit Larsen og mange flere. Sammen med hund og bestekompis Teodor, var Hasse en stor del av innspilling av «Blind As Night» som medprodusent og teknikker. Har siden vært en av kameratgjengen.

Foto øverst i sak: Jonathan Vivaas Kise