Background
Tigernet logo
Posts by Kristian Kallevik

Hva var den første skiva du kjøpte på Tiger Jørn Haagestad?

DSF4514

Digital og fysisk restrukturering den siste tiden har gjort oss oppmerksomme på det massive antall utgivelser som har funnet veien gjennom dørene våre opp igjennom årene. Det fikk oss til å stille hverandre spørsmålet, "Hva var den første skiva du kjøpte på Tiger?"


Først ut er Jørn med skiva han kjøpte 6 år før han fikk sin første platespiller.

Les mer →

Ny ansatt hos Tiger!

Unnamed281029

Vi har kuppa nok et menneske til å jobbe for den store maskinen på Tiger! Si hei til Maria allesammen. Vi ble kjent med Maria gjennom booking på Femme Brutal og Fjellparkfestivalen og Føkkefjord hvor hun er vokalist. Maria skal være spin doktor og hjelpe til med å skape interesse for Fysisk Format, Rural Rebel Rock og bandene vi gjør distriubsjon for.

Les mer →

Skiva som endret mitt liv med Ole S. Nesset II fra Death By Unga Bunga

Olesnesset2

Da jeg var 15 år hadde jeg akkurat flytta til Moss og starta på folkehøgskole. Der gikk det en fyr ved navn Arne Martin Aurlien. Han syns tog er en sivilisert måte å reise på. "Veldig sivilisert måte å reise på" sier han, og det er jeg helt enig i. Han er fra Lillehammer. Jeg syntes alltid han var litt sær. Digga progrock og "Inkiri som sang så fint i kirken". En dag spilte han en ny skive han hadde fått i posten. The Mormones "DRA TIL HÆLVETTE". "I want some microwaved burritos swimming in Louisiana hot-sauce"!! Jeg stakk ned på platesjappa og bestilte den med én gang. Det ble den første rockeplata jeg eide.

Les mer →

Mats Eilertsen - Solitude Central

IMG 0589

Mats Eilertsen har vært et mangeårig innslag på den norske jazzscenen gjennom en rekke albumutgivelser via kremlabler som ECM og Hubro. Nå er han igjen aktuell med nytt album, "Solitude Central" spilt inn som live-opptak fra Koroneserien i Oslo I Mars/April 2020. Alene, uten publikum i og i streamingformat.

Les mer →

Skiva som endret mitt liv: Maria fra Føkkefjord

Maria scaled

Maria har vært tett på oss på Tiger i en årrekke. Gjennom hjembyens Fjellparkfestival, Femme Brutal, en av initiativtakerne bak Rural Rebel Rock og i år plateaktuell med Føkkefjord og Sliteneliten. Rett og slett et perfekt tidspunkt å nå få et innblikk i skiva som endret hennes liv.

Les mer →

Føkkefjord vs Ohnesorg

Fokkefjordvs Ohnesorg

Retten til byen og Småbyen lokke, to album fra hver sine kanter av landet som samtidig kan knyttes sammen gjennom tema som hva som skal til for å ha rett til å oppholde seg der. En hyllests til annerledeshet. Vi samlet bandene til gjensidig utveksling av skiver og litt kollegial prat på trygg avstand.

Les mer →

Årets album 2020: Ingrid Kallevik

Ingrid er ansvarlig for Diger Trykk og sørger for bra løsninger for merch- og skivetrykk for en haug med norske band, management og plateselskap. Fra hun var vitne til vegan- og Straight Edge bevegelsens vekst og fall i Umeå på begynnelsen av -90 tallet til idag har Ingrid holdt en hard linje om å våge å stå for sine meninger og levere kvalitet og integritet. Her er hennes favorittskiver fra 2020 + en spilleliste som bonus

Les mer →