Kategoriarkiv: Tilbud

PUNKRABATT OG SPILLELISTA TIGERTIPS: PUNK & HARDCORE

luoiidrsdfgsffttszwoc

På Tiger foregår en evig, intens, men for all del, underholdende kjekling om hva som er bra / ræva punk og ikke minst om hvorvidt dette eller hint fortjener å kalles punk i det hele tatt. Nå har kollegiet satt sammen en spilleliste, og som en fering av dette mesterstykket av diplomati og forsoning er det 20 % salg på all punk/hardcore fram til neste fredag.

Punk og Hardcore SALG

Spillelista finnes i Wimp og Spotify:

Vinn signert Carnival Kids skive!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har to signerte eksemplarer av den nye Carnival Kids skiva PLUSS billetter til konserten på Blå 18. april!

Disse blir trukket ut blant de første 20 som forhåndsbestiller albumet deres på Tigernet – fra og med NÅ!:
CARNIVAL KIDS PÅ TIGERNET

While the World Keeps Ending er debutskiva til dette engelsk/norske bandet og er produsert av Bill Stevenson (Black Flag, Rise Against, Descendents). Albumet byr på store refrenger, klassisk rocknrollriffing og punka fandeninvoldskhet. Hør bare her:

Juletilbud for blakke musikkelskere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det nærmer seg den årlige julenedsmeltninga med høye kneløft og rett ned i kredittkortspagaten. Da er det jammen godt at Tiger slå to fluer i en smekk og kan bidra til å redusere stressfaktoren og komme med noen gode gavetips i samme slengen.

Ta en kikk på vår feiende flotte SALGSLISTE og sjekk ut hvilke høykvalitets-godbiter som går for en billig penge. Begrensede antall,  så her gjelder det å være lynrask på labben!

UKAS TILBUD: CATHEDRAL – The Last Spire LP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukas flotte tilbud kommer i form av engelske veteranbandet CATHEDRAL sin plate “The Last Spire”. Lee Dorian (ex-Napalm Death) & co. har holdt det gående siden 1989 med sin retro-doom inspirert av Candlemass, Sabbath og Pentagram etc. Dette er deres siste (og en av deres beste). Vi gir rabatt og kjører gladpris.

Tilbudet gjelder så langt lagret rekker!

Kjøp den her

UKAS TILBUD: ZOMBY – With Love LPx3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukas gullkantede, oppblåste, statsbudsjett-feirende og ytterst generøse vinyl-supertilbud kommer i form av nesten halv pris på den engelske, mørkes fyrste av dønker-elektronika: ZOMBY. “With Love” breier seg over hele tre plater og er en massiv dose høstskumring som passer helt perfekt akkurat nå i disse pre-allehelgensnatt-dager. Tilbudet gjelder så langt lagret rekker!

 

zomby1 zomby2 zomby3 zomby4

Kjøp den her