Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

UKAS ALBUM: La Casa Fantom - Kill Me Clean

av Eivind Imingen, publisert 03.11.2016, 00:00.
Lacasaukas

I noen hytter i trærne, inni i svarteste skauen i Rælingen holder villdyret La Casa Fantom til. Og med jevne mellomrom kryper de ned stammen og leverer hardcorepunk av aller beste skuffe.

Det finnes ikke den pub i noen avkrok av Europa, der noen har tusja opp en anarkist-a på dass, hvor intenst turnerende La Casa ikke har spilt. Sjøl om bandet i snart 20 år har holdt på tromme og bass-formatet har de også vist en forbløffende evne til å fornye seg musikalsk. Dog er det gått noen år sida dette sist er dokumentert på plate, men endelig er "Kill Me Clean" ute på det ellers forjævlige frie markedet.

Det åpner sirupsseigt og kobolt-tungt med den "Timewaster / Decisionfaker", før de får opp tempoet, men det er dyster, monumental og sludgy crust som gjelder like fram til den smertefulle avslutninga i "Turning Into You". Kill Me Clean er en fryktinngytende, heavy og samtidig knallfet skive, med en sparsom, men gjennomtenkt produksjon som kler musikken og stemninga perfekt. På Tiger gyser vi, sakte-headbanger og smiler på samme tid. Førstkommende lørdag er det releasekonsert på Maksitaksi, og vi anbefaler på det varmeste.


Sjekk ut skiva på tuben: