Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tigertips : Beachheads! Cult of Luna, Frøkedal m.m

av Christer Reitan, publisert 04.03.2022, 12:00.
IMG 4088

Det renner alltid inn gode plater på Tiger, både ting som er helt sprellende ferskt og plater som har vært utgått fra soritmentet en stund. Tigertips samler de skivene vi er mest gira på å ha fått inn i sjappa denne uka!Cult of Luna er endelig i lager og vi nyter den! En kald, isete sonisk motorvei der alt skulle gått i 120 km/t, men det er saktegående kø i nydelig sludge stil.

FFO: Neurosis, MONO, Sumac og Kollwitz

Herlig kontrastfylt powerpop som tematiserer de mørke, tunge tekstene og fengende pop-hooks. Et musikalsk strandhåndkle for å unngå sand i skoen! 


FFO: Replacements, Hurula, Smiths, Oasis og  Spielbergs.

Det er aldri feil med Frøkedal, og det er iallefall aldri feil å kunne reutgi skiver som har betydd mye for alle oss på Tiger. Når begge deler kombineres er det jul, nyttår og sommerferie på én og samme gang! Norske indieklassikere på resirkulert vinyl (Vi kan IKKE love spesifikke farger! ), mulig å kjøpe hver for seg eller som ei fin pakke

FFO: Julien Baker, Marissa Nadler, Misty Coast og Ingeborg Oktober

Nydelig, svevende og atmosfærisk ambient som føles overraskende levende. Vekselvarme lydlandskap som verdens beste lydeteppe! 


FFO: Biosphere, Nils Frahm, Stars of the Lid og Chihei Hatakeyama

Nydelig left field R'nb fra det som kun kan kalles Årets Festivalartist. Intrikat, sjelfull og karismatisk sjelsbalsam! 


FFO: Janelle Monáe, Erykah Badu, Betty Davis og Sanda Kolstad

                                                           
 Få Tigertips og tilbud rett i mailboksen?
 Meld deg på Nyhetsbrevet HER!

Et lite utvalg knallskiver fra Nyankomne Plater! Haugen med plater som ikke nødvendigvis er nyheter, men skambra! Forhåndsbestillinger på Tiger