Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tigertips : Sex Judas feat. Ricky, André Borgen og flere andre nyheter og ankomne godbiter!

av Christer Reitan, publisert 18.03.2022, 12:00.
IMG 20220317 164550846

Det renner alltid inn gode plater på Tiger, både ting som er helt sprellende ferskt og plater som har vært utgått fra soritmentet en stund. Tigertips samler de skivene vi er mest gira på å ha fått inn i sjappa denne uka!En samling av opptak gjort i 2009 - 2010 i legendariske Brugata 3a! Dette er eksperimentell pop som bare Borgen klarer å få til og i ekte Borgenistisk ånd føles dette som framtiden selvom det er fra fortiden. . 

FFO: Current 93, Oren Ambarchi, Jandek og Deathprod

Sex Judas forfører oss med deres herlige blanding av jazz, disco og afrobeat. Dansegulvet og / eller nachspielet har aldri føltes så sensuelt! Denne gangen har de fått med seg bl.a.støymesteren Linn Nystadnes (Deathcrush, Oilskin), klarinettconnoisseuren Andreas Røysum. 

FFO: Prins Thomas, Emile the Duke, My Barbarian og BeglomegJadda! Når kongen av sleazy lounge-musikk disker opp ei ny skive med litt ostete indiepop (indie ostepop?) med sylskarpe tekster så kan ikke resultatet bli annet enn fabelaktig! Stor Tiger-favoritt, og den nyeste skiva skuffer ikke på ett eneste felt. 

FFO: Angel Olsen, Mini Trees, Cate Le Bon og MakthaverskanBergenslegenden Doddo slår seg sammen med den fantastiske komponisten Ørjan Matre og gir et sart, blottlagt og uhyre ærlig album. Nyklassisk, vise og indierock i perfekt blanding! 

 FFO: Sondre Lerche, John Olav Nilsen og Gjengen, Olafur Arnalds og FrøkedalGreske Playgrounded tar nikk fra symfonisk metal, buldrende doom og klassisk musikk. Resultatet er blytung, eksperimentell sludge med nikk til Deftones, Tool og The Ocean. 

FFO: Abraham, Psychonaut, LLNN og Hymn                                                           
 Få Tigertips og tilbud rett i mailboksen?
 Meld deg på Nyhetsbrevet HER!

Et lite utvalg knallskiver fra Nyankomne Plater! Haugen med plater som ikke nødvendigvis er nyheter, men skambra! 


Forhåndsbestillinger på Tiger