Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tigertips 18. februar

av Christer Reitan, publisert 18.02.2022, 08:00.
Tigertips18feb

Svensk og iskald metall, syrete folkemusikk, svevende lydtepper fra Østerrike, Norges nye electro-RnB-stjerneskudd og lesestoff med noko attåt !Øredøvende og beinknusende d-beat/ crust som setter himmelen i flammer! Består av medlemmer fra bl.a Okkultokrati og Hombre Malo. Dette er den mest klokkereine revitaliseringen av D-beat vi har hørt siden Disfears Live the storm!

FFO: His Hero is Gone, Summon the Crows, Tragedy og Timeworn

NORNA er ikke annet enn et kuldegys bestående av hardbarkede veteraner fra både Sveits og Sverige. Med Tomas Liljedahl fra føkkings BREACH (!!!!) på vokal så vet du at du får servert kjølig og beinhard hardcore med en mørk under- og overtone! 

FFO: Breach (duh...), Sibiir, Hymn og Cult of Luna

Det oppstår en folkemusikalsk flyktig anarki i ordna former når improvisørene i Miman lager ny skive! Der de alltid improviserer live er platene nøye kalkulerte og gnistrende fyrverkeri! Suggerende og medidativ hyttekos! 

FFO: Terry Riley, Nalljos Ljom, Marte Lea Band og Hungry Ghost

Endelig slippes debuten fra en landets mest spennende artister! Fortryllende og hypnotiserende pop med elementer fra house, visesang og jazz, samt alt i mellom! 

Introspektiv , ekte og sjelfull elektronika-infusert hiphop!

FFO: Das Body, Ultraflex, Metteson og Magnus Bechmann 

Svevende og atmosfæriske lydbilder fra Østerrike som bringer like mye minner om solvarme sommerkvelder i Wienerwald som yrende shopping i Mariahillferstrasse! Knusfin ambient! 

FFO: Tim Hecker, Deathprod, Erik Skodvin og Andrea Belfi

Schnørr slipper løs sin syvende landeplage , fullstappet av absurde intervjuer , historier og tegneserier.  Og så følger det med en 7" av det etterhvert så klassiske Chemtrails Oslo! Pønkråkk til folket! 

FFO: GBZ, Ondt Blod, The Dogs og Purple X

                                                           
 Få Tigertips og tilbud rett i mailboksen?
 Meld deg på Nyhetsbrevet HER!Forhåndsbestillinger på Tiger