Background
Tigernet logo

4 skiver som har inspirert FANGST sin nye plate!

Fangst 1

Johannes, Stian, Lars og Dag kjører opp hver sin plate som inspirerte Fangst Sinatra, den nye fullengdern fra Oslo/Moss/Bergen/Kristiansand-konstellasjonen som har spilt i cirka 80% av all fet rock kommet ut vest for Mosseporten de siste ti årene! Klarer du gjette hvem som har plukket ut hvilken plate?

Les mer →

5 skiver som har inspirert Scampi Chips Dip & Campari!

SCDC 1

Scampi Chips Dip & Campari er en ekte undergrunnshemmelighet, mer kjent i Kina enn i hovedstaden. Bandet spiller outrert, melodiøs og aggressiv garasjepunk, tydelig inspirert av legendariske band som Bikini Kill, X-Ray Spex, Roky Erickson, Dead Moon og Thee Headcoatees! Pjuuuh! De fyrer opp 5 plater som ikke hadde eksistert om SCDC hadde eksistert først!

Les mer →

Hvordan bytte digital distribusjon?

Diger Digital1

Vi er veldig glade for at mange vil flytte de digitale katalogene sine til oss i Diger Digital for tiden. Digitale flyttesjauer er hverdagslige oppgaver for oss og her deler vi de viktigste punktene man må tenke på.

Les mer →

5 skiver som har inspirert Spurvs nye album!

Spurv til Tigerbloggen

Spurv snakker selvsagt om Dolly Parton når fem skiver som har inspirert de skal nevnes! Deres siste utgivelse Brefjære er allerede på vei til å bli en av årets klassikere fra Tigersjappa, og her byr de på bakteppe for sin siste utgivelse!

Les mer →

Pelicat om Oslo-indie!

Pelicat bilde

Siden 2015 har Pelicat stolt bært Oslos indiefane på den eneste riktige måten: I et lite studio uten vinduer, med skuffen full av fine mikrofoner – og en felles lidenskap for klassisk låtskriving. Gjengen bak Andreas Kase (gitar, vokal), Jonas Rohde-Moe (bass), Mads Johansen (trommer) og Mattias Krohn Nielsen (gitar) er godt bevandret i Oslos indiescene, så vi ba dem like godt om å fortelle oss litt om prosjektet og deres plass i Oslo-indie!

Les mer →

5 skiver Orions Belte har hørt mye på!

Orions Belte foto Nikolai Grasaasen

Det hagler med utgivelser fra Orions Belte, liveplater og soloalbum fra hvert av bandmedlemmene, men albumet "Women" som ble sluppet 6. oktober er faktisk bare deres tredje studioalbum som band. Oppskriften er denne gangen som vanlig groovy og catchy, men også å gjøre låtene større og mektigere! I denne saken gir Orions Belte 5 skiver som de har hørt mye på, for dem som vil finne ut hvor de henter den utømmelige inspirasjonen sin fra!

Les mer →

5 skiver som har inspirert det nye albumet til Magnus Bechmann

Magnus Bechmann foto av Jon Todal Sæbø

Magnus Bechmann er nå ute med sin andreplate, tre år etter debuten! "Heartbreak Dead Ahead" er en gripende og introspektiv plate som dykker ned i dybden av indre uro og emosjonell kompleksitet. Noe for enhver Tiger-kunde, med andre ord! Her gir Magnus oss 5 skiver som har inspirert han i prosessen!

Les mer →

4 skiver som har inspirert fucales sin debutplate

FUCALES av Linn Heidi Stokkedal

fucales har holdt på leenge nå, faktisk, men først 6. oktober i år kom faktisk deres første fysiske utgivelse. Debutplata "Norwegian Seaweed Society pt.I-II" består av det som på strømmetjeneste er to EPer. Her får du en salig miks av shoegaze, punk, såkalt "matterock" og litt jazzprog (på den gode måten). I forbindelse med release gir Mari, Mikkel, Leon og Simon oss en plate hver som har inspirert dem i arbeidet med å lage denne plata.

Les mer →