Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

UKAS ALBUM: BRANSJEVELTER #9

av Eivind Imingen, publisert 11.02.2016, 00:00.
Bv9

Vi har få, om noen, skrupler med å sole oss i glansen av at Bransjevelter #9 er sluppet, nå med et sjeldent utsøkt bilag i form av rykende ferskt musikkmagasin. Utgivelsen føyer seg også inn i en stolt tradisjon som den niende i rekka av dokumentasjon av det ypperste av hva som rører seg i den norske undergrunnen. I det henseende er vi såpass freidige - for ikke å si ærlige med oss sjøl - at Bransjevelter #9 er ukas album her på bruket.

Det er plutselig gått et par år sida sist - noe som iallfall ikke skyldes mangelfullt tilfang av materiale. I denne runda møter vi både gamle sirkushester og purunge foler, fra begge sider av ring 2. Hovedfokus er som seg hør og bør på hardcore / punk, men også med befriende innslag av indie, elektronika, plingplong og ubestemmelige greier som bare er farout. Akkurat som Tigers forderva sjel. Vi vil ikke legge føringer for hvilke bidrag du skal regne som favoritter i nettopp din avspillingsplattform, men en ting kan vi melde: finner du IKKE noe her du nidigger så er antakelig ikke konseptet Musikk noe for just deg.

4. mars inviteres forøvrig til slippfest og kalas med livemusikk og honningdrikk på Pokalen (SJEKK UT FACEBOOK-EVENTET HER!)

vi gleder oss no inni hekken, som de ville sagt i Flekkefjord.

Sjekk Tigerbloggen for smakebiter på bladet og KJØP BRANSJEVELTER PÅ TIGERNET

Sjekk ut en av mange bidragytere; fabelaktige Biru Baby: