Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

TIGERTIPS: Dråpe - Relax / Relapse

av Eivind Imingen, publisert 09.10.2015, 00:00.
Dråpe

Dråpe svinsa seg elegant inn på den norske scena med Urørt-gull i 2010 og sjøltitulert EP året etter. De etablerte seg for alvor med en rekke festivaljobber og fullengderen Canicular Days i 2013, utgitt på Riot Factory - et selskap som på få år har løfta fram et knippe meget sterke navn.

Sjøl beskriver bandet musikken sin som indieshoegazepostrocknoise, som åpenbart betyr drømmepopvokal, masse gitar og forøvrig frekk sjangerblanding ispedd en god sleiv av noe som gjør Dråpe spesielt. Singelen My Friend The Scientist har vært tilgjengelig en liten stund allerede og har vist seg å være en god pekepinn på hvor dette skulle bære hen. Arrangementene er store uten at de er pompøse, de er lekne uten at det blir tullete, og det låter sofistikert uten at det blir for snilt.

Når blog-redaksjonen klarer å løfte blikket fra syndepølen av metal, punk og hardcore vi vasser rundt i til daglig er plater som Relax / Relapse en takknemlig lyskilde å møte. Fredag 16.oktober er det sleppfest på Parkteateret, og i mellomtida lager Dråpe gode vibber på Technics´en på Tiger.


Lepje i deg noen dråper her: