Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tigertips: CASTRO - The River Need

av Eivind Imingen, publisert 27.10.2014, 00:00.
Castro the river2

I et lite stykke tid har det versert rykter på den utenomparlamentariske venstrefløy om at Israelvis' samarbeid med "Life-Katja" på Random City-låta fra 2010, skulle bli kimen til mer søt musikk.

Som et håndfast bevis på at det var hold i ryktene, kom Castro med en singel forrige måned og nå er jaggu LPen her. Som sin aldrende navnebror er de ringrever i gamet. Der vår mann i Karibia er kjent for lange og tørre taler, er det bemerkelsesverdig spretten og melodiøs punkrock som gjelder for det norske bandet, og når det synges "compromise is cool" mer enn aner vi et snev av sarkasme.

Det er historisk og musikalsk umulig at ikke tankene henledes på tidligere prosjekter, som Katjas markante vokal i Life But How To Live It, eller Israelvis - og Angor Wat - sin presise hardcorepunk. Når det er sagt er dette langt, langt fra noen flau jam med fallerte ex-rockere på Garbo Dancing.

Castro har releasefest på Pokalen lørdag 8.november og mens vi teller ned spiller vi på Tiger "The River Need" i fillebit


Musikkvideo og greier; sjekk det ut:

No products in list
Visit the shop