Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

TIGERTIPS: SILVER MT. ZION - FUCK OFF GET FREE WE POUR LIGHT ON EVERYTHING

av , publisert 30.01.2014, 00:00.

Thee Silver Mt . Zion Memorial Orchestra har nå holdt på i snart 15 år (startet opp i 1999) og ble dannet av Efrim Menuck, med Thierry Amar og Sophie Trudeau som en mer selværklært punka utgave av Godspeed You ! Black Emperor (hvor de tre fortsatt spiller den dag i dag).

01-silvermt

 Det har blitt syv album siden oppstarten der de stadig har utviklet uttrykket sitt mot mer vokalbaserte låter og nå som fem-mannsband med den musikalske ryggraden sentrert rundt to fioliner, bass og trommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Fuck Off Get Free We Pour Light On Everything blander de med største selvfølge alt fra hardcore , blues , garasje og tyngre metal-inspirasjoner mens de tar litt avstand fra post-rock-sjangeren som de mener de aldri egentlig har likt. Det er også den første enkel-LPen siden debutplata deres (alle andre har vært dobbeltalbum!). Lyrisk sammenfatter plata Menucks urokkelig syn på en verden fylt med dårskap , grådighet og urettferdighet , sett gjennom perpektivet av å bli foreldre, dødelighet, utholdenhet og på pur trass. 

Kjøp den 

02-silvermt2
03-silvermt3