Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

R. STEVIE MOORE - In The History Of Ever MC

av , publisert 10.01.2014, 00:00.

Med over 400 utgitte album i løpet av snart 50 år kan man på ingen måte overvurdere hans innflytelse på DIY-kultur og outsidermusikk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Robert Schneider kalte ham gud, Ariel Pink anser ham sin viktigste påvirkningskilde, John Maus har skrevet R Stevie Moore-essays og The Residents sendte ham fanpost i 1978.

Kjent som "the Godfather of Home Recordings", har pop-geniet R. Stevie Moore produsert og egendistribuert en alarmerende  mengde musikk via sin egen kassettklubb-postordrevirksomhet, men har personlig ikke gitt ut en kassett siden 1988. Inntil nå! Denne samlingen av 18 spor som heter "In The History Of Ever" spenner over hele hans karriere fra slutten av sekstitallet til i dag, og inneholder alt fra coutrylåter til hip-hop-inspirerte ting, og er fakstisk noe av det beste vi noensinne har hørt av han!

R+Stevie+Moore

Utgitt på den nyoppstartede svenske kasettlabelen Oma333, og har vi vært så heldige at vi har fått inn en håndfull tapes, og sånn at alle skal ha sjansen til å få en så selger vi bare et eks. pers. Kjøp den her

R STEVIE MOORE /// I'M DANCING from Kevin Luna on Vimeo.

rstevie2-1982