Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Misty Coast gir deg 10 overlevelsesstrategier for 2021

av , publisert 04.05.2021, 12:37.
Image0

Indiefavorittene Misty Coast er ute med nytt album, og “When I Fall From the Sky” består av 10 låter som ifølge bandet selv kan lyttes til som et sett overlevelsesstrategier for et angstfylt årtusen. Vi ønsker oss overlevelsesstrategier ikke bare for et årtusen, men mer spesifikt for nåtiden - da året som har gått for mange kanskje har vært det mest angstfylte noensinne. Vi kaster ballen til Misty Coast, og ber om 10 overlevelsesstrategier for å komme oss gjennom resten av denne seiglivede pandemien.

1. Switch Off
Skru av, koble fra, og vurdér å kvitte deg med noen sosiale medier. Trenger du egentlig å representere på både Facebook, Clubhouse, Instagram, Snapchat, Twitter og Tiktok? Alt ser så sjukt bra ut på internettet, og det florerer av bilder og stories fra folk i andre byer som er på fest, på konsert eller lever drømmelivet. Og det kan jo få en til å føle seg skikkelig drit når man selv ligger hjemme i pysjen og spiser ostepop.

2. Transparent
Se fordeler med ulempene! Noen ganger hadde det vært deilig å ha evnen til å gjøre seg usynlig. Tenk å kunne snike seg forbi polkøen eller spise smågodt rett fra butikkhylla. Fordelen med munnbind er i alle fall at man kan skli inn i mengden. Man trenger ikke lenger hilse på semi-bekjente på gata og man slipper å forholde seg til folk som mener de kjenner deg godt nok til å slå av en prat på butikken. Nyt tiden der du trygt kan bevege deg ut på hippe Løkka i din stygge, grå joggebukse, med fett hår og makrell i tomat mellom tennene.

3. In a Million Years
Har du sett yndlingsfilmen din fra barndommen i det siste? Hvis ikke er det på høy tid du finner den frem og minner deg selv om at alt faktisk ikke var bedre før. Låten “In a Million Years” har hentet inspirasjon fra filmklassikeren “Matrix”, som var mindblowing da den kom, men som kanskje ikke blåser hjernen din fullt like mye i dag...

4. Ghost Town
Blås i hva andre gjør og hva andre får til. Når det virker som alle rundt deg har fått maks ut av coronatiden - de har tatt ny utdannelse, lært seg å spille gitar, fått kid, trent bort magefettet eller totalrenovert kåken - så husk at de aller fleste av oss faktisk har fått gjort enda mindre enn vanlig, og på mange måter er det nesten som om tiden har stått stille.

5. Jet Lag
Ta deg friheten til å snu om døgnet. Det er det ingen som merker det uansett. Nattestiden er ganske fredelig for tiden, og de tomme gatene vil aldri bli så forlatte og vakre igjen.

6. ´92
Drøm deg tilbake til ungdomstiden og hør på de første platene du kjøpte. Let frem de gamle skoledagbøkene dine, og le og gråt av diktene og sangene du skrev om jentene du hatet eller hesten som du elsket.

7. Sugar Pill
Det er mye god terapi i å skape sin egen virkelighet, og det er enkelt når alle verdens matoppskrifter er et tastetrykk unna. Drøm deg vekk til Valencia og lag Paella mens du fyrer radiatoren på full guffe og slurper i deg en nedkjølt Tempranillo.
8. Fun
Man trenger bare én gøyal venn på besøk for å ha en fantastisk karaokekveld. På Youtube finnes det meste og når vinflaska er tom snur du den bare opp ned og skråler helt til naboen banker i veggen.

9. Do You Still Remember Me?
Ring en gammel venn.

10. When I Fall From the Sky
Ta en tur ut i vinden med ditt valgfrie flyvende objekt; papirfly, drone, ballong, frisbee, undulat. Vi anbefaler at du lager din egen drage, og ikke lag en alt for god en, for det er gøy å se ting falle ned fra himmelen. Føler du at du selv er i ferd med å forsvinne ned i avgrunnen - og ingen av disse overlevelsesstrategiene hjelper noe i det hele tatt - så ber du noen gi deg en hånd.