Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

HUNX & HIS PUNX - Street Punk!

av , publisert 10.09.2013, 00:00.
P9100622

Å herregud for en befriende, fandenivoldsk og ultrafengende punkrockskive! Hunx (også kjent som Seth Bogart) har siden han sluttet i gruppa Gravy Train laget musikk under navnet HUNX & HIS PUNX og inludert fjorårets solo plate "Hairdresser Blues" er denne plata "Street Punk" på plateselskapet Hardly Art det fjerde albummet siden oppstarten i 2008.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hunx og hans backingband ser ut som de har gått rett ut fra settet fra en John Waters-film (type Cry-Baby) og denger ut den ene hit-låta etter den andre. Passende beskrevet av plateselskapet som  en kvinnelig utgave av The Misfits frontet flasket opp på 80-talls hardcore og 90-talls grrl-band og frontet av en Darby Crash på helium. Tenk en enda dummere og mer enfoldig utgave av The Ramones som bare sitter i sofaen og spiser junk til hjernen råtner før de stikker i garasjen og spiller perfekt tyggegummipunk.  Dette må være den mest umiddelbare dödarplata vi har hørt siden Canadiske Brutal Knights ga ut  mesterverket "Blown 2 Completion" i 2010. De har til og med funnet plass til ur-Beastie Boys-coveren "Egg Raid on Mojo".

Sjekk ut trippel(!)-musikkvideoen til låtene "Bad Skin", "Everyone's A Pussy (Fuck You Dude)" og "Don't Call Me Fabulous" her:

Kjøp den her