Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Cockroach Clan møter Backstreet Girls

av Eivind Imingen, publisert 20.09.2019, 00:00.
IMG 20190914 161335

Det må være noe med de kosmiske planetformasjonene som gjorde at to av titanene innen norsk punkrock slapp skive på samme dag. Vi samlet bandene til gjensidig utveksling av skiver og litt kollegial prat:

Petter Baarli (Backstreet Girls):
Cochroach klan har vi kjent lengre enn lengst og de leverer atter en gang med øl og smil og tighthet  !!!😀👍skål sier jeg gutter !!!

Bjørn Møller (Backstreet Girls)
Cockroach Clan er gamle venner, kult at de er tilbake, bra med alle som spiller rock'n'roll!

Atle Egil Knoff Glomstad (Cockroach Clan):
Å slippe ny skive på samme dag som Backstreet Girls, er stor stas. Men også litt absurd. Det føles litt som å være ei flue på storskjermen under direkteoverføringen av en supernova. Greia med Backstreet Girls er enkel: Nesten hver gang de gir ut ny skive, får jeg en salig irriterende overbevisning om at – Dette er faen meg det eneste bandet verden trenger! Og den følelsen henger da gjerne i et par timer. Men ikke siden «Boogie Till You Puke» har den hengt i så lenge som nå. Jepp, «Normal is Dangerous» har klort seg nådeløst fast som midlertidig eneveldig. Slik «Moonrocker» er den enste låta verden trenger akkurat nå, slik riffet på «Goat» er det eneste gitarriffet verden trenger. Slik er det bare, og det har vært slik noen dager nå. Kanskje det går over.

https://youtu.be/pUT7J4qmVjw
https://www.youtube.com/watch?v=kMdNp25vyBg


LES OGSÅ:
"COCKROACH CLAN AND I" av Morten Mormone

https://open.spotify.com/playlist/5k11wMmzJ1itowdce1jA2S?si=BzpbAFhTRVGu22qYbX2Maw
No products in list
Visit the shop