Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Bestill Bransjevelter-bladet nå!

av Eivind Imingen, publisert 11.12.2015, 00:00.
Full Size Render

Bladet er en utvikling av den tradisjonsrike Bransjevelter-samleplata og skal slippes tre ganger årlig. Det første kommer 10. februar. Første nummer og 2016-abonnement kan bestilles nå:

Juleferien er rett rundt hjørnet, og kalenderen løper mot slippdatoen 10. februar i all hardcore-hast. Midt i iherdige redigeringsrunder, trykkeri- og slippfestbookinger med mer, fikk vi stukket hodet opp av Tigerkjelleren sammen med den trofaste stiftetavla vår. Zoomer man inn på bildet, ser man at folk kan vente seg blant annet:

* Tegneserie om den fiktive platebutikken Zebra

* Beglomeg om rus og musikk

* Intervju med gamle travere som Inge Johansson (Against Me!, International Noise Conspiracy) og Calvin Johnson (Beat Happening/K Records), og nye travere som Barren Womb og Regn

Samle-CDen som følger med bladet tar også form. Herregud, så mye bra lyder og ulyder som ulmer der ute i vinternettene. Det går lang tid mellom hvert glimt av luksus her på Tiger, men å velge ut låter fra konfekteska som er Norges undergrunn må være rimelig nærme definisjonen på et luksusproblem.

Hvis det kribler nok i både rockefot og lesebrilleetui, så kan du sikre deg Bransjevelter #9 allerede nå. Forhåndsbestill første nummer eller årsabonnement her!