Background
Tigernet logo
Posts by Kristian Kallevik

Forventningsavklaring med Bonanza of Doom

Bonanza of doom

OK - nå smeller det! På fredag 3. nov slipper Bonanza of Doom debutskiva si på Sheep Chase Records (distribuert av Diger). For å dempe sjokket har vi fått denne forventingsavklaringen og forhåndslytten fra bandet!

Les mer →

Intervju med Sliteneliten

Sliteneliten credit Signe Rosenlund Hauglid

Sliteneliten er i ferd med å ta landet med storm med skarpladde viser og ukuelig pågangsmot. Metoden deres ser ut til å være helt tvers av bransjenormen, så dette må vi selvsagt konfrontere dem med. Her får du høre hvordan de setter opp egne konserter, danser etter egen pipe og - det største tabuet av alt - det ser ut som de faktisk har det gøy mens de gjør det. Er de Norges siste ekte punkere?

Les mer →

5 skiver som har inspirert Labels nye skive Midnight Sunburst

Label photo by Nils Fredrik Wisløff Høgestøl

Så kult å få lov til å drodle rundt favorittskiver med en av våre absolutte favorittsjapper gjennom flere tiår! Et forhold som får vår del startet da vi sto og frøs vans-ene av oss i vinterkulda på Ammerud, og ventet på å slippe inn til Tor André for å få kloa i Chain of Strength 7”, og tyne hverandre for å vurdere We Bite- og Revelationutgaven av Start today opp mot hverandre❤️

Vårt tredje album Midnight Sunburst drar på inspirasjon fra mange og ganske sprikende kilder opp gjennom musikkhistorien. Det har drypp av konkrete, og planlagte referanser, men er vel så mye påvirket av gamle favoritter og låter som mer tilfeldig ble dratt frem i lyset under arbeidene i studio.

Da vi skulle samle låtene som tilsutt fikk plass på skiva, var det imidlertid kun ett kriterium vi benyttet: alle låtene måtte funke på T-banen. Så vi trålte byen sporlangs med råmikser på ørene, mens t-banevinduene viste drabantby eller tunneller forsvinne. Anyway :) Her er 5 favoritter fra mekkingen av Midnight Sunburst:

Les mer →

Musikkens indre liv med sjappe-Jack

Jack i sjappa

Velkommen til Tigerbloggens nye intervju-serie, Musikkens indre liv. Her snakker vi med folk som fikser og ordner bak og på innsiden av musikken. Jack har sirkla rundt Tiger siden han var tretten og gått gradene fra arbeidsuke, til Fysisk Format artist med bandet Duvel til idag å være nyansatt altmuligmann i sjappa. Han er også aktivist og har satt opp noen av de mest vidgjetne konsertene i Oslo det siste året.

Les mer →