Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Ukas klassiker: CONVERGE - You Fail Me Redux

av Eivind Imingen, publisert 24.06.2016, 00:00.
Youfailmeredux

Sjeldent har tittelen 'Ukas klassiker' vært så treffsikker som nå. Converge - You fail me er ute i ny sonisk drakt, a.k.a. remixet av ingen ringere enn deres egne Kurt Ballou.

Når det gjelder album som har betydd mye i form av inspirasjon til andre band kommer 'You Fail Me' høyt på lista. Converge var allerede veteraner da 'You Fail Me' kom ut i 2004, men plata oser av desperasjon og har et preg av undergrunn ved seg. Det er det få som får til på plate nummer 5.

I remixen har Kurt Ballou fått frem mer low end, og lybildet generelt låter mer åpent. Finfint for både nye og gamle fans. I et intervju med noisey forteller Kurt at han ikke remixet albumet for fansen, men for seg selv, han bedyrer at valget med å gi ut en remix av 'You Fail Me' ikke er en "Cash grab" men snarere et nostalgisk dypdykk i Converge historie. Det vi liker med denne utgivelsen er at den gir fansen en mulighet til å oppdage en "gammel" klassiker på ny, et åpnere lydbilde gir oss en mulighet til å få med oss minute detaljer som ikke kom fram i originalutgivelsen.

Når alt det er sagt så er jo 'You Fail Me' et beist uten like, den tekniske riffingen med merkelige tempo har blitt en Converge merkevare, Og vi digger det!

Lytt på albumet her:

https://open.spotify.com/user/...

No products in list
Visit the shop