Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tiger Eksklusiv: Beglomeg - Agent Steele

av , publisert 21.02.2014, 00:00.

Idag er det premiere på den nye Tiger Eksklusiv serien og vi kunne ikke kommet på noen bedre jomfru å ofre enn Beglomeg!

Foto: Magne Risnes

Foto: Magne Risnes/Nattogdag

Det sju mann sterke bandet har det siste året bygd seg opp som et beryktet liveband og slapp en fremragende 12" som var en av 2013s Mest Anbefalte Skiver på Tiger

Nå følger de opp med en ny tolvtommer på egen label som låter enda bedre: Større sonisk spekter, høyere presisjon og minst like forførende dekadent som før. Her sveipes lytteren gjennom store filmmusikklandskaper, gjennom huggende, dansbar kraut-kåtskap til den kosmiske jazzzrockens endeløse platåer av nytelse.

Sjekk:

Beglomeg - Drago Lanterna Danza/Agent Steele 12" er ute IDAG!


Slippfest på Ingensteds 28. februar.

Grav deg dypere inn i den musikalske materien med bandets egne ord om utgivelsen:

I disse dager besetter det ALTSEENDE ØYET MOONokkelen på og stirrer så det DIRRER, DIRRER, DIRRER. Solens fader befaler DEG opp fra ditt glinsende mørke. Og de okkulte SKIVENES gniss skal gi LIV til din tiss. Og de tuseninde sprakende, bølgende SLANGER hveser. Og de messingbelagte KJEFTENE peser. Og det brennende ØYET det freser. Gjennom ditt SKALL. Gjennom stål. Agent Steele er fortapt. Du skal gi deg hen til en urgammel kraft som BANKER og BANKER og BANKER, med dine lanker i lenker.Og et boblende blod salver dine SALIGE tanker. For LYSET slukker aldri, men LOKKER og rykker i brennende NYKKER. Pass deg for Mystic faces TÅRER. Denne kvelden skal du se de flyte på lilla HIMMEL.

Foto: Magne Risnes

Foto: Magne Risnes/Nattogdag

Se hele bildeserien hos Nattogdag