Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Slik jobber vi med Martin Hagfors!

av Jørgen Knutsen, publisert 22.03.2024, 15:44.
Martin Hagfors 1

Hva er det egentlig som skjer når artister plutselig er del av Tiger-familien?

Vi fikk besøk av en artig fyr for noen måneder siden. Han heter Martin Hagfors og har spilt i en drøss nydelige band siden hinsides millennieskiftet: HGH, HomeGroan, Meg & Kammeraten min. Kort sagt: Legende. Martin ville samle trådene i all musikken han har sluppet og uppe gamet litt, så etter litt kaffidrikking og drøsing satte vi sving det følgende:

-Både nytt og gammalt av fysisk katalog, CD og vinyl er nå tilgjengelig i sjappa, på Tigernet og for videresalg til Platekompaniet, Apollon, Big Dipper og mange andre platebutikker

-Den digitale katalogen til Martin var spredd mellom CDBaby for det eldste skivene og Sony/Orchard for nyere ting. CDBaby katalogen måtte Martin legge inn på nytt, men fikk samtidig oppdatert både musikk og cover som hadde dårlig oppløsning. Vi fikk synkronisert historiske statistikk og spillelister selv om materialet fikk en oppussing. Sony/Orchard katalogen innehold mange flere titler, så der fikk vi til en import av katalogen, så Martin kun trengte å gå gjennom og dobbeltsjekke at infoen var riktig.

LES MER HER OM Å FLYTTE DIGITAL KATALOG

LES MER OM DIGITAL OG FYSISK DISTRIBUSJON HER