Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Sjappesnakk: Chiara fra FOAMMM

av Eivind Imingen, publisert 26.04.2019, 00:00.
Chiara Tre Tigertips 1

Siden den første EPen helt tilbake i 2016 inviterte oss til å "dive into the FOAMMM" har vi gjort nettopp det med stor glede her på Tiger. Liker du hengslete gaze med et synth- og strengeøs av døsig, sommerlig velbehag er det nå debutalbum-aktuelle vidunderet et sikkert kjøp her på Tiger.

Vår skummende Steinerlærer-favoritt og gitarist-vokalist i FOAMMM, Chiara, stakk innom sjappa for å plukke ut noen supre Tigertips fra bunkene våre!

Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Jeg har vært utrolig fascinert av black metal siden tenårene, og særlig Mayhem. I fjor hadde noen tagget logoen deres på et trikkestopp på Nordstrand og da skjønte jeg det var håp for fremtiden. Legendarisk plate og band.

Ought - Room Inside the World
Jeg er veldig fan at man skal hylle vennene sine, og Ought er et band som er verdt å lytte til. Vi spilte litt nede på kontinentet med dem ifjor, og når jeg hører på dette albumet nå, minner det meg om den fineste tiden i hele 2018, som ellers var et ræva år for denne jenta, om jeg skal være ærlig (og det er jeg kanskje litt for mye hehe).

Slowdive - Slowdive
Tro det eller ei, men jeg begynte faktisk først å høre på dette albumet for noen uker siden da jeg hadde influensa. En dag lå jeg og stirret i taket i tre timer mens jeg hørte på det på repeat, og ble faktisk frisk kort tid etter. hm.... Funker veldig bra som treningsmusikk også

Related blog posts

See more from the blog