Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

En Hard & Heavy vår/sommer 2014!

av Eivind Imingen, publisert 25.04.2014, 00:00.
heavy


Masse masse bra plater i det mer heavy delen av spekteret framover i ukene som kommer. Fra før av har vi snakket om både SWANS og EYEHATEGOD, men jaggu om det ikke er enda mer skikkelig harde pakker i vente.

BORIS - Noise (17 juni)

I mange år skjemte BORIS oss bort med en hel haug flotte utgivelser mens de var på Southern Lord records. For et par år siden meldte de overgang til Sargent house recdords isteden og slapp umiddelbart to album for å markere seg der. Heavy Rcoks (vol.2) og Attention Please som viste fram to vidt forskjellige sider av bandet før de hoppet rett over i den eklektiske New Album (alle tre fra 2011). Og så har det vært ukarakteristisk stille fra bandet. Men nå rører de på seg igjen og freser til med en god, og som tittelen peker på, bråkete plate!

 

TRAP THEM - Blissfucker (10 juni)

Det har gått tre år siden sist, da Trap Them slapp Darker Handcraft. Nå kommer Blissfucker og første smakebit ut, "Salted Crypts", lover veldig veldig godt!

MASTODON - Once More Round The Sun (juni)

Atlantabandet Mastodon dro på med en ganske breial rockeplate sist med The Hunter etter de hadde etablert seg i den mer progressive leiren med de foregående albumene sine. Og det virker som om de skal fortsette med der de slapp sist skal vi tro låta "High Road". Vi gleder oss!

 

TRASH TALK - No Peace (27 mai)

Trash Talk befinenr seg i en rar mellomposisjon akkurat nå. På mange måter har de aldri vært større, under vingen av Odd Future-collektivet, men samtidig var kanskje ikke deres siste plate 119 deres beste. Så det er med glede vi konstanterer at "Cloudkicker" er en slikkelig gromlåt som gir oss ganske høye forventninger til den kommende LPen.

 

MAYHEM - Esoteric Warfare (10 juni)

Ny plate fra Mayhem er alltid stas. Særlig siden vi ikke har hørt noe lyd fra den kanten siden den glimrende, skitne Ordo Ad Chao fra 2007(!). Med på laget denne gangen har de fått inn gitarist Teloch (Nidingr/Umoral/Orcustus/Gorgoroth) og det virker som om bandet har nytt godt av dette. Første singel, "Psywar", låter jo helt rått!

 

FU MANCHU - Gigantoid (2 juni)

Ørkenrockveteranene Fu Manchu slipper ny skive, deres første på over fem år. "Anxiety Reducer" er første låt ut og varsler om en sløy og bluesy skive.

 

YOUNG AND IN THE WAY - When Life Comes To Death (27 mai)

Young And In the Way har vært et buzzaband i undergrunnen de siste årene og nå har de signert med Deathwish og kommer da helt sikkert til å nå en hel haug fler mennensker med sin mørke hardcore. Bør please fans av Black Breath, Baptists, All Pigs Must Die etc etc. Bare hør her!

 

FUCKED UP - Year Of The Dragon + Glass Boys (6 mai og 3 juni)

Etter en produktivitet av en annen verden i de tidligere årene av sin virksomhet har kanadiske Fucked Up roet seg litt ned. Konseptplata deres David Comes To Life fra 2011 ble deres største suksess så langt og bandet har brukt god tid på oppfølgeren Glass Boys som kommer i nå i sommer, og de har sluppet låta "Paper the House" derfra. Men først ut er siste i rekka av stjernetegnsutgivelsenen deres: Year of The Dragon!