Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Ukas Album: Reynols - Minecxio Emanations 1993-2018

av Eivind Imingen, publisert 28.02.2019, 00:00.
Reynols

Etter at vår venn Lasse Marhaug stakk innom med denne CD-boksen til oss, ble sjappa svøpt i en slags julaften-stemning. På en meget saktegående ekspress fra Buenos Aires kom endelig en omfattende dokumentasjon på virket til Reynols, kanskje et av klodens sprøeste musikalske sammenkomster.

Kall det kosmisk rock, kall det skitten lo-fi, kall det drone – du vil få helt riktig uansett, og Reynols treffer spikeren på hodet uansett hva de begir seg ut på. Hvis du ikke vil høre det fra oss, ta det da fra Thurston Moore: "among the most experimental and wild people I’ve heard."

Boksen er stappfull av uutgitt materiale fra et spenn på over 25 år, 90 minutter med filmopptak, i tillegg til samarbeid med blant annet Acid Mother's Temple, så her er det MYE for skarve 399 kroner, for å si det mildt.

Hjernen bak Reynols er trommeslager, vokalist og argentisk offiserssønn Miguel Tomasín – som, i tillegg til en usedvanlig teft for hvordan komme i kontakt med andre galakser gjennom musikk, har Downs syndrom.

Fås eksklusivt hos Tiger i Norge.

No products in list
Visit the shop