Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Tigertips 28. januar

av Christer Reitan, publisert 28.01.2022, 08:00.
Tigertips28

Månedens siste nyhetsbrev bringer svensk post-punk, iskalde lydlandskap, en kraftsalve av et metallband, enda mer svensk post-punk og en salig dose doom!Full-lengderen fra 2017 er tilbake i trykk i flere nydelige farger. Forventer du stillsittende og introspektiv visesang er du på bærtur, men om foten på monitor og pyroteknikk er din greie så er Power Trip akkurat det du trenger! 

FFO: Slayer, Nekromantheon, Rongeur og Nails

Den hardslående debutten til Power Trip er endelig i lager i tre forskjellige varianter. Børst støv av olavesten, ta på naglebeltet og gro ut hockyen igjen; 80tallets hårmetall er tilbake med full kraft! 

FFO: Anthrax, Blood Incantation, SSD og Sibiir

Svensk post-punk herlighet reutgitt slik at vi dødelige kan nyte den atter engang! Politisk engasjement har aldri før vært så fengende! 

FFO: Mini Trees, Shame, Duvel og Pink Milk

Svenskene har tydeligvis bestemt seg for at post-punk er deres genre på 2020tallet. Med en god dose flaggermus og mystikk blander Pink Milk post-punken sin med herlig 80talls goth og shoegaze/ drømmepop. Vi elsker det! 

FFO: Sisters of Mercy, Makthaverskan, Asobi Seksu og Duvel

Det er en gledens (domme)dag når Sunn 0))) slipper ny skive. Denne gangen klemmer de til med en dobbel LP som øser ut perfeksjonerte livespor av låter fra Pyroclast og Life Metal. Anna Von Hauswollf bidrar på sin evangeliske måte og får englestøv og murpuss til å blandes i skjønn forening. 

FFO: The Body, Earth, Corrupted og Kollwitz

Når mesteren av melankolsk ambient slipper filmmusikk så kan vi ikke annet enn å måpe! Det kjølige lydbildet bestående av nyklassiske komposisjoner og Heckers signaturambient maler et bilde av isfjell og isbjørner, og er overraskende varmt og avvisende samtidig. Ekstremt nydelig skive! 

FFO: Olafur Arnalds, Deathprod, Chihei Hatakeyama og Anna Von Hausswolff

                                                           
 Få Tigertips og tilbud rett i mailboksen?
 Meld deg på Nyhetsbrevet HER!Forhåndsbestillinger på Tiger

Related blog posts

See more from the blog