Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Minneord om Tor Andre fra Andreas Tylden

av Eivind Imingen, publisert 28.03.2014, 00:00.

Imorgen 29. mars, er det 10 år siden dødsfallet til Tiger-grunnlegger Tor Andre Knudsen. Vi markerer det med en minnekonsert på Pokalen/Vulkan og en serie minneord fra folk med et forhold til Tor Andre. Nå er turen kommet til Andreas Tylden, på Tiger mest kjent som drivende kraft i JR Ewing, One Tail One Head og Altaar.

tylden

  • TOR ANDRE MINNEKONSERT: WOLVES LIKE US, HARABALL, JAGGED VISION

  • -Tor Andre var først og fremst en person som elsket å skravle. Aller mest om musikk. Han var en ekte musikknerd som brukte absolutt alle ressurser på å spre undergrunnsmusikk som, på den tiden, ytterst få hadde kjennskap til. Han var mitt første møte med DIY og åpnet med det dørene til en helt ny verden som senere skulle ha stor innvirking både musikalsk og personlig.

    torandre3

    -Jeg har veldig gode minner fra da jeg jobbet på Progress - i kjelleren hos foreldrene oppe på Ammerud. Han lagde alltid en helt fantastisk god vegetar gryterett jeg ikke har smakt siden. Fortsatt bitter for at jeg aldri fikk lurt til meg oppskriften.