Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Første skiva jeg kjøpte på Tiger med Ingrid fra Digertrykk

av Kristian Kallevik, publisert 25.06.2021, 13:08.
Ingrid Kallevik første skiva jeg kjøpte på Tiger

Ingrid Kallevik holder i Diger Trykk og står for produksjon av vinyl og merch til en haug med artister og labler i Norge. Her er første skiva hun kjøpte på Tiger!

Etter noen år i USA flyttet jeg 2002 til Oslo. I Californien fikk jeg et nytt favorittband, The Murder City Devils. Når jeg og min venninne kom til Oslo måtte vi først finne ut hvor vi skulle bo og hvor skolen lå som vi skulle studere ved. Når vi funnet ut dette kunne morroa begynne: hvor låg de beste butikkene og de kuleste barene? Etter en uke var det på plass. Favorittsjappa blev Tiger og stambaren blev So What. Første platen jeg kjøpte på Tiger var en av mine favorittplater: In Name and Blood med The Murder City Devils.

Bandet står fortsatt øverst på lista over band jeg vil se live