Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

FEFFE - Uendelig Kos LP

av , publisert 17.09.2013, 00:00.
P9170636

Denne tok oss på senga! Bak det enkle pseudonymet FEFFE og den litt misvisende tittlen "Uendelig Kos" serverer Fredrik Severin (som også spiller i lokale gromband som Tremoro Tarantura og Wind) sin debut-LP, og vi kvier oss ikke med å kalle dette en umiddelbar soveroms-plingplongklassiker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne tok oss på senga! Bak det enkle pseudonymet FEFFE og den litt misvisende tittlen "Uendelig Kos"  serverer Fredrik Severin (som også spiller i lokale gromband som Tremoro Tarantura og Wind) sin debut-LP, og vi kvier oss ikke med å kalle dette en umiddelbar soveroms-plingplongklassiker. Her bys det på alt fra finurlig fingerspill ala Six Organs of Admittance og James Blackshaw, orientalsk-inspirerte pasasjer ala Ravi Shankar og Grails, til svevende og dronete lydlandskap som hører naturlig hjemme hos artister som f.eks Tim Hecker og Oren Ambarchi.  Alt sammen sømløst sydd sammen til en helhetlig knallsterk og behagelig syreplate. Denne bør folk få med seg!

Utgitt på Syrin Vinyl i begrenset opplag.

 

Sjekk ut sporet "Blør i Blått" fra plata her:

Kjøp den på Tiger

PS: Sjekk også ut en annen flott norsk utgivelse i samme sjanger FNS - "FNS" CD/LP på Miasmah. Fortsatt tilgjengelig fra oss, på Tigernet