Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Sjutommer EPer: WITCHFACE, HOMBRE MALO, CRAZY WHORES

av , publisert 14.02.2014, 00:00.

Flere norske band har sluppet sjutommer EPer den siste tiden som det er verdt å bite seg merke i. Vi har plukket ut tre av dem her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først ut er Witchface fra Sandnes:

witchface

Med EPen Skada For Livet debuterer WITCHFACE med det brak. 6 låter med frenetisk og aggressiv lo-fi, garage-punk som sender tankene til tidlig Reatards, GG Allen og  Brainbombs på 78rpm kjørt gjennom et Youth Attack records-filter. Med låter som Negavtiv Kniv, Antiliv og Kjip Av Natur settes standarden for anti-sosial, krass og dårlig stemning. Umulig å ikke digge! Idiotisk begrenset opplag på kun 100 ex.

Hør låtene her:

hombre

Norsk-franske HOMBRE MALO har holdt på et par år nå med roterende medlemmer på trommisfronten. Bandet har medlemmer fra tidligere Sons of Saturn, This Thing Called Dying og Okkultokrati og er kjent for sine blod-tighte live show og ustanselige turnering rundt i europa. En mini LP og to splitter har det blitt før denne nye EPen med to låter, Space Mermaids og Le Petit Livre Noir, som man sikkert kjenner igjen som gjengangere i livesettet deres.  Dundrende spacerock, stoner doom og post-hardcore i vakkert samspill gjør denne til en riktig godbit mens vi venter på debutalbumet som visstnok endelig skal være på vei nå i år.

Hør tittelkuttet her:

crazy

CRAZY WHORES er et nytt band fra Hamar-traktene som byr på 4 spor av typen rawk som vi er bortskjemt med av typen tidlig Turbonegro, The Good the Bad And the Zugly og Glucifer. Punk it up!

There aint nothin' to do Gonna beat up the next hippie I see Maybe I'll be beatin' up you Look out, baby here I comes

Sjekk det ut her: