Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Bransjevelter 11 slippes 9. desember!

av Eivind Imingen, publisert 12.10.2016, 00:00.
Bransevelter11 72

I disse dager er det ett år siden vi på Tiger satt med et upublisert Calvin Johnson-intervju og fant ut at sakki, midt oppi sjappe- og labeldrift, hvorfor gir vi ikke ut et blad også? Når vi først er så godt i gang?

BESTILL BRANSJEVELTER HER

Og nå er altså Bransjevelter #11 rett rundt svingen, den ellevte samleskiva og det tredje platemagasinet. Når dagene blir mørkere passer det seg å gå enda dypere i materien enn noensinne, og akkurat det gjør vi.

Vi vandrer inn i høstens klare rødfarger med like klare budskap fra hele landets glødende musikalske fyrtårn. Geografien er bredere og dedikasjonen er sterkere enn noen gang før, og bladets bidragsytere har sammen kryssa en diger X på tvers av hele landet.

Her er alt satt under lupa: via en plass i baksetet til jazzkonstellasjonen Jungelens tredagers turnébil til søndre Nord-Norges dunkende, kolde reggaebeat, via Østerdalsmusikken slik den fortoner seg i 2016 – vi kan røpe såpass at vi snakker om postpunk – ned til rivieraen hvor en postrockfestival setter den salige stillheten i ubalanse. Innimellom bil, buss, haiketurene hit og dit har vi også gått rundgangen i vår egen bakgård og sjekka ståa, og faen, den er fjellstø som aldri før.

Bandet på forsiden er Propan​, fotografert av Jørgen Myhr Stokk​.

9. desember, mennesker!