Background
Tigernet logo
Tilbake til bloggen

Årets album 2020: Christer Lunnan-Reitan

av Eivind Imingen, publisert 10.12.2020, 00:00.
IMG 6011

Christer er den hjemkomne Tigersønnen. Han jobba først her i sjappa mellom 2004 og 2009, men nå, 11 år senere, har han vært tilbake for fullt bak disken og i pakkekjelleren! Dette er hans sterkeste plukk fra platehylla dette året + 10 låter som gjør 2020 litt mer holdbart.

Magnus Bechmann - Uneasy

Med et såpass turbulent år kreves det feel-good av ypperste klasse. Sylskarpt produsert, med fantastisk meloditeft og allsangvennlig pop med både hjerte og intelligens.

Envy - the Fallen Crimson

Alle som vet noe om meg vet hvor mye Envy betyr for meg, men at Envy skulle gi ut et såpass hardtslående og episk mesterverk nesten 30 år etter de starta hadde jeg virkelig aldri sett for meg. Ikke ett eneste døpunkt!

Tvivler - Ego

Med et såpass turbulent år kreves det eksperimentell hardcore av ypperste klasse. Danske Tvivler hamrer løs med en skitzofren blanding av indierock, hardcore og små nikk til frijazz. En berg-og-dalbane av ei plate!

Som en bonus slenger jeg ut det jeg mener er 10 låter som gjør 2020 litt mer holdbart