Background
Tigernet logo
Tuvaband new orders

New Orders

LP
Sold out
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie

Label: 

LP: 

EAN: 

7041889513260

Catalog number: 

PF19V

Release date: 

20.01.2023

Info: 

Tuvaband slipper nytt album 'New Orders' den 20. januar 2023. På dette albumet har hun selv komponert, produsert, mikset, spilt inn og spilt alle instrumentene utenom trommer (Kenneth Ishak) og trombone (Andreas Rotevatn), men også disse har hun arrangert i gjennom programmering.

Tuva’s musikk-univers er blitt sammenlignet med artister som Kate Bush, Cocteau Twins og CocoRosie. Låtskrivingen blander indie-pop-mystikk, med lett piano-ledet folk, myk og svevende post-rock/shoegaze, og et nøye utformet lyddesign.

Tuvaband er en kritikerrost artist med en imponerende internasjonal profil, som til dags dato har over 40 millioner avspillinger på Spotify. Tuvaband er det eklektiske soloprosjektet til låtskriveren, multi- instrumentalisten og produsenten Tuva Hellum Marschhäuser. Tuva har tidligere fått en Spellemanns- nominasjon for albumet ‘I Entered The Void’. ‘Growing Pains & Pleasures’, som ble gitt ut i 2021, fikk terningkast 5 i både Aftenposten og Klassekampen, og låta ‘Irreversible’ fra samme album, ble remikset av dub-pioneren Lee "Scratch" Perry.

Tracklist: 

1. Rejuvenate
2. Something Good
3. Full Bloom
4. Karma is a beach
5. A Liquid Matter
6. A Liquid Matter/Attenborough
7. By the time you hear this
8. Miss Haze
9. Cross My Fingers
10. Your Ride to Be Free
11. Lost in Translation
12. New Orders
13. Breathe in
14. Breathe out