Background
Tigernet logo
Simen Sormo Say Jeg Spurte

jeg spurte folk jeg er glad i om hvordan man skal leve

LP
€17.13
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie
Tags: 

Label: 

LP: 

EAN: 

196922824982

Catalog number: 

PUNKT2405

Release date: 

30.05.2024

Info: 

Simen Sormo Say er en visesanger fra Oslo som siden 2013 har skrevet sanger om store og små spørsmål i livet. Han har et særlig hjertet for havet, fjellet, toget, og den rufsete byen. Simen Sormo Say er egentlig regissøren og tekstforfatteren Simen Formo Hay.


Hay har gjennom de siste ti årene stått bak en rekke prosjekter i kulturfeltet, som Døgnfluer og Døden på Oslo S på Nationaltheatret. Gjennom samtaler med folk han er glad i, har Simen spurt folk hvordan man skal leve og forsøkt å finne noen svar på det enkle, men store spørsmålet gjennom 9 låter. I tillegg er noen av samtalene med på som har blitt debutalbumet. ‘jeg spurte folk jeg er glad i om hvordan man skal leve’ er et nært, varmt og skjørt visepop-album, med tekster som er både tidløse, men også setter ord på det skjøre i livet: hvordan man skal satse, tørre, reise, gå på trynet, komme seg på beina igjen, gråte, smile, være ensom, og være sammen med andre mennesker.


Albumet er Simen Sormo Says første ordentlige studioalbum og er produsert av Håkon Brunborg (Clowder, Tuvaband) og mikset av Eirik Vildgren (Konradsen).

Tracklist: 

1 glemme meg selv
2 tog fjell hav meg
3 oda
4 hvis du tør
5 større enn life
6 det skjer i hodet
7 sebastian
8 verden i trynet
9 livet gynger
10 tyra
11 tre kilo menneske
12 johan
13 trist i egen by