Background
Tigernet logo
Vaarin Even If I Started Seeing Rainbows

Even If I Started Seeing Rainbows

LP
€17.13
CD
€12.32
File under: 
Pop/Rock  ›  Jazz

Label: 

LP: 

EAN: 

7090042800532

Catalog number: 

TMLP1810

CD: 

Catalog number: 

TMCD1810

Info: 

"Even If I Started Seeing Rainbows" er Vaarins debutalbum fra 2018. Og kritikerne svarte tilbake med terningkast 6 og 5 og ord som “Et av vårens beste album” (Dagsavisen), ”Denne debuten bør vekke oppsikt!” (Aftenposten), ”Bemerkelsesverdig debutplate fra Hokksund-jenta Vårin Strand” (Drammens Tidende).


Vaarin er en vokalist og låtskriver fra Hokksund i Buskerud. Hun er ei modig jente, med flere tunge opplevelser bak seg som. Dette gir en dybde og farge til musikken som er uvanlig å finne blant så unge artister. Personlige hendelser i ung alder relatert til alvorlige og dramatiske helsesituasjoner har siden 14-års alderen preget Vaarin sterkt. Mørke tanker om eget liv skaper grobunn for sterke personlige tekster som treffer mange hardt og rett i hjertet. Vaarin formidler med denne sterke debutplata også styrke og modenhet basert på hvordan hun har taklet og fortsatt takler sine opplevelser. «Når jeg setter meg ned ved Rhodes pianoet, så er det de innerste og mørkeste tankene og følelsene som kommer ut som musikk» sier Vaarin.


Med seg på platen har hun Thomas Landaas Eriksen, som produsent, pianist, mikser og med-komponist. Sammen har de laget et helt spesielt sound. Trommer og perkusjon er spilt av Eivind Kløverød og Terje Støldal, gitar fremført av Olav Torgeir Kopsland, sax av Øystein Trollsås og trumpet av Ole Jørn Myklebust. Albumet er mastret av Greg Calbi og Tomas Sigveland. Designet av platen er laget av fotograf Anette Blom og grafisk designer Vibeke Skramstad Strand.

Tracklist: 

1. Hymn
2. I Swear
3. Black And White
4. Till I Die
5. The Painting
6. Silence
7. Fourteen
8. She
9. Pull Me Up