Background
Tigernet logo
Magnus Bechmann Heartbreak Dead Ahead

Heartbreak Dead Ahead

LP
€24.01
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie

Label: 

LP: 

EAN: 

7041889514120

Catalog number: 

SM060

Release date: 

27.10.2023

Info: 

Med et hjerte som banker for personlig frihet og selvutvikling, utforsker Bechmann dyptgående temaer med en nærmest klinisk tilnærming. ‘Heartbreak Dead Ahead’ er en gripende og introspektiv plate som dykker ned i dybden av indre uro og emosjonell kompleksitet. Med sterke tekster tar låtene for seg temaer som tvil, traumer og kampen for å finne ekte lykke.


Magnus Bechmann, en renommert musiker, låtskriver og produsent, har satt sitt preg på musikkscenen ved å hente inspirasjon fra artister som Paul McCartney, Two Door Cinema Club og Phoenix. Etter å ha blitt utropt som 'Ukens nykommer' av The Guardian og 'En av de heteste nye talentene' av NME i 2017, har Bechmann levert en kritikerrost EP og et album, og 27. oktober kommer hans andre plate, 'Heartbreak Dead Ahead' både digitalt og på vinyl.


Med sine dyptpløyende og rå tekster tar Magnus Bechmann lytterne med på en følelsesmessig berg-og-dal-bane som utforsker hjertesorg, tap og utholdenhet. Han tar oss med på en reise gjennom smertefulle separasjoner, kampen for å gå videre og viljen til å holde fast ved håpet.

Tracklist: 

1. Heartbreak Dead Ahead (Intro)
2. I Don't Know What to Think
3. Down and Within
4. I'm Still Here
5. Let it Fucking Snow
6. Haze
7. Feel For You
8. We Tried
9. Our Own Garden
10. Recover

More from Magnus Bechmann