Background
Tigernet logo
MKR038 Kambodsja Resilience

Resilient

LP
€17.13
File under: 
Metal

LP: 

EAN: 

7041889514090

Catalog number: 

MKR038

Release date: 

29.09.2023

Info: 

Kambodsja har holdt stødig kurs uten kompromiss siden starten av 2000-tallet. Bandet bryr seg bare om å lage musikken som faller dem mest naturlig der og da, uten noen spesielle føringer, dogmer eller sjanger-regler. Noe som tilfeldigvis resulterer i det noen har beskrevet som en blanding av skakk metal, energisk punk og progressiv indierock. For Kambodsja er ikke musikk bare en sjanger, men en innstilling og arbeidsform preget av nysgjerrighet og utforsking framfor å bruke gamle oppskrifter.

Nå er Kambodsja tilbake med sin 5. skive, «Resilient» på Mas-Kina Recordings, og vil nok en gang presse den aggressive musikktradisjonen ut i nye og spennende retninger.

I likhet med forrige album «Stranger», er albumet produsert av Øyvind R. Gundersen (Sibiir, Rumble in Rhodos, Hanne Kolstø, Louien ++ ). Sammen dro de til Portåsen – Herman Wildenveys rike, for å spille inn et album løst inspirert av diktning, kampen mot seg selv og indre demoner. Resultatet er en variert reise i ulike sjangere og sinnsstemninger.

Tracklist: 

SIDE A
1. Idlemind
2. Basement Prophet
3. Shade To The Sun
4. Die Hard 2
5. Black Canvas

SIDE B
1. Mr. Hotshot
2. Any Place But Here
3. Carnivore/Parasite
4. Obstacles

More from Kambodsja