Background
Tigernet logo
Ken guru album Backpack Records

You & Me Vs. Reality

MC
€11.09
File under: 
Punk  ›  Emo  ›  Electronic & Experimental  ›  Electronic pop

Label: 

MC: 

Catalog number: 

BPR021

Info: 

Ken Guru er et band bestående av Axel Øksby, Kjartan Thorkildsen, Sebastian Sandved, og Lisa Karolyn Holte. Medlemmene har spilt og laget musikk sammen i over 10 år gjennom ulike prosjekter og band.

I tidlig 2021 bestemte de seg å slå seg sammen og skape sitt ultimate “drømmeband”. Dette resulterte i det banebrytende rockebandet Ken Guru som gjentatte ganger har blitt omtalt som et friskt pust i den norske musikkscenen.

Deres debutalbum “You and Me Vs. Reality” ble til i en leilighet på Tøyen over ett års spenn med sene kvelder, dype samtaler, berusede tilstander og eksistensielle kriser. Albumets tematiske røde tråd baserer seg rundt å gå igjennom en personlig metamorfose på forskjellige måter. Blandt annet å finne seg selv gjennom psykedeliske stoffer, å møte dødsangst, å begi seg ut på en kjønnsreise og å prosessere kjærlighetssorg. Til tross for sårbare, personlige og tidvis seriøse tekster er musikken pakket inn i en energibombe av oppløftende og energiske lydlandskap, designet for å fylle arenaer med god energi. “You and Me Vs. Reality” utforsker et bred spekter av sjangere med elementer fra Pop-Punk, Psytrance, Metalcore, 2000-talls Emo og Pop. Alt av innspilling, produsering, mixing og mastering er gjort av bandet selv, noe som har bydd på full frihet til å pushe grenser og tenke utenfor boksen.

Tracklist: 

1. Clarity
2. Alien Eyes
3. Gold Rush
4. Mistakes
5. Restless
6. Scene Queen
7. Somebody Else
8. Starlit Sky
9. Verdens Ende
10. Super High
11. Lightning