Background
Tigernet logo
Wishing well bandcamp cover Backpack Records

Wishing Well

MC
€10.25

Label: 

MC: 

Catalog number: 

BPR022

Info: 

Som Catnip Cloud har Kjartan Thorkildsen skapt sin egen sjanger; “Hippie Hyperpop”. Sjangeren har utspring fra en ny digital alder av internett spiritualitet som tar inspirasjon fra meditasjon-apper, new age bevegelsen og spiritualitet fra internett. Hyperpop kjennetegnes av en overdrevet, avantgarde og maksimalistisk tolkning av pop-musikk; noe som han har tatt enda et steg videre med å gi det et åndelig preg.

Catnip Clouds debutalbum Wishing Well er et utspring fra denne spirituelle internettkulturen; både lyrisk og instrumentalt. Musikken kjennetegnes som energisk elektronisk popmusikk med en magisk og spirituell undertone. Dype trance rytmer som får hele klubben til å riste, blandet med ambient meditasjonsmusikk, gjør Catnip Cloud en opplevelse utenom det vanlige. Enten om du er på fest eller går tur i skogen vil musikken lede deg inn i en mystisk drømmeverden. Tekstene er handler om spirituelle oppvåkninger og manifestering, noe blir formidlet via heftig prosessert Autotune rap, som oftest med naturlyder i bakgrunnen.

Albumtittelen betyr “Ønskebrønn” og er en referanse til manifestering, hvor lyrikken fokuserer på å visualisere drømmelivet ditt og hvordan dette føles. Det handler om å legge ønsker og stole fullt og helt på at universet vil gi deg hva du spør om. Mange, inkludert meg selv, har levd i frykt for fremtiden, men Wishing Well handler om å heller se for seg fremtiden spille ut på best mulig måte og la alle drømmene dine bli sanne.

Tracklist: 

1. Glory
2. Chillheten
3. Freezing
4. There Is Nothing Wrong With Your Brain
5. Pick and Choose
6. Sleeping//Healing
7. Infinite Heaven
8. Pause For Presence pt.1
9. Pause For Presence pt. 2
10. Sacred Place
11. Magick
12. Wish Upon a Star
13. Alone in the Woods