Background
Tigernet logo
JANSEN137

Føniksinstituttet

LTD LP
€24.01
LP
€13.69
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie

Label: 

LTD LP: 

Catalog number: 

JANSEN137LPLTD

Release date: 

11.11.2022

LP: 

EAN: 

7041889513031

Catalog number: 

JANSEN137LP

Release date: 

11.11.2022

Info: 

Fangst annonserte aldri sin ankomst, men det ble fort klart at etterspørselen var der. Deres allsangvennlige låter ble tidlig omfavnet av både presse og publikum, og det er ikke feil å si at sjangeren rock-på-norsk har fått en ny utfordrer til tronen.

Fangst presenterte seg med et smell da de debuterte med fire kjappe singler i 2021, og siden har de bare blitt værende. Med fengende refrenger, tekster på norsk og en magnetisk tiltrekningskraft fra scenen, er det da også vanskelig å ikke la seg blende av de fire gutta i Fangst som nå snart er klare med sitt debutalbum.

Dette blir dog ikke noen debut for menneskene bak det firehodete orkesteret. Alle medlemmene i Fangst har bred erfaring fra norske konsertscener fra før, og deres andre band – Death By Unga Bunga, Honningbarna og Hvitmalt gjerde ­– vekker gode minner hos enhver konsertgjenger som har krysset deres veier tidligere.

Debutalbumet slippes høsten 2022, og første smakebit ut er altså singelen «Lola». Uansett om du er i markedet for gripende norskpråklig lyrikk eller svært rockete rock – eller kanskje til og med begge deler(!) – får du ønsket ditt oppfylt. Fangst sitt uttrykk er et resultat av de ulike musikalske bakgrunnene til bandmedlemmene, og resultatet er vakker rock på norsk – sporadisk farlig og tidvis søt.

«Føniksinstituttet» slippes på Jansen Records 11. november, 2022

Tracklist: 

1. Ut av det grå
2. Nye vinger
3. Uro
4. Hvem kan roe han ned?
5. Evighet
6. På byen sentimental
7. Lola
8. Krig på Tjuvholmen
9. Nyttår
10. Salme iii
11. Postludium