Background
Tigernet logo
Dumpsterdivas no

No

LP
€17.13
File under: 
Pop/Rock  ›  Indie

Label: 

LP: 

EAN: 

7041889511846

Catalog number: 

BM004

Release date: 

05.11.2021

Info: 

Dumpster Divas er en duo bestående av to samfunnsengasjerte damer som ønsker å gjøre verden til en bedre plass – både for dyr og mennesker. Helle Karlsdottir og Trine Duesund Urne møttes for første gang høsten 2015, og etter dette har de spilt i lag. De har et brennende ønske om rettferdighet – for jorda og alt og alle som lever her, og låtene bærer preg av det sterke engasjementet. Helle og Trine spiller jordnær og jovial musikk med flotte vokalharmonier. De bryr seg virkelig om det de synger om, og det skinner igjennom på scenen. De har spilt mye konserter samt spilt inn en del låter for å spre budskapet gjennom musikken, og de har fått gode omtaler for musikken sin i norsk musikkpresse og miljørettede blogger og nettsider.


Etter FN publiserte klimarapporten 6. august i år råder det ikke lenger tvil. Vi må handle for jorda vår, og vi må handle nå.


«No» er et protestalbum i to deler hvor A-siden er på norsk og B-siden er på engelsk. A-siden ble gitt ut i fjor, og nå kommer hele albumet samlet på vinyl. Vinylen er selvsagt trykket på resirkulert materiale. Albumet er et protestalbum mot makta og forbrukersamfunnet, med et håp om å sikre ei framtid for våre etterkommere. Hver låt er en egen historie, og man kan lytte igjen og igjen og oppdage nye sider ved teksten. Man kan kanskje snuse litt på økodepresjonen, men også bli inspirert til å ta et tak.


Skiva er spilt inn i Broen studio i Bergen, med god hjelp av Jens Kristian Rimau, Anders Bjelland og Einar Olsson, og slippes via plateselskapet Banditt Media.


For fans of: First Aid Kit, Moddi, Fay Wildhagen

Tracklist: 

1. Fri som skogens dua
2. Hjem
3. Levelig dag
4. Ulveflokken
5. Stopp opp
6. Remember
7. Sweet Sweet Rain
8. Peace Begins With Me
9. The Sun
10. Mother