Background
Tigernet logo
Getimage id968

Revenge

CD
€11.56
File under: 
Metal

Label: 

CD: 

EAN: 

7071245015848

Catalog number: 

FY028CD

Release date: 

13.09.2010

Info: 

\"Absolutely original and totally without peer this is the most thrilling, exciting, dirty album you\'ll ever hear and if you have any love at all for uncompromising, heavy music\"

- www.sonicabuse.com

Årabrots fjerde album er selve konklusjonen på den musikalske prosessen som The Brother Seed, AbsoluteNegativism og I Rove utgjør. Selv om begeistringen har vært stor for disse utgivelsene, viser det seg nå at de bare var nødvendige formale forberedelser for det som skulle komme - REVENGE.


REVENGE innehar og utvider alle ytterpunktene i Årabrot-universet. Her finnes de korte infernalske punklåtene, monumentale soniske utskeielsene og ikke minst det særegne dramatiske elementet få andre band i dag har. I låter som The Dolores Years og The Primrose Path blir historier fortalt og sinnstemninger brettet ut i en monologform som ligger nærmere fortellerteknikken i eksperimentell film og teater enn tradisjonell låtskriving.

REVENGE kan beskrives som en avslutning og et revansjetokt - Årabrots hevn på musikk generelt og Årabrots hemmelige vendetta mot en spesiell person...

To be angry is to revenge the faults of others upon ourselves
-Alexander Pope (1727)