Background
Tigernet logo
Getimage id893
150420

Scared Of Other Worlds

CD
€7.68
File under: 
Punk  ›  Hardcore

Label: 

CD: 

EAN: 

7041889504060

Catalog number: 

FURU13

Release date: 

23.09.2016

Info: 

Vokser man opp i en liten by som Agloe, New York, så driver man enten med sport, eller ingenting.

Darla (bass, vokal), Chris (gitar, vokal) og James (trommer) hørte alle til i den siste kategorien da de møttes på high school. De fant etterhvert ut at alle tre, gjennom foreldrenes musikksmak, hadde vokst opp med «Waking Up The Neighbours» med Bryan Adams, noe de syntes var merkelig men morsomt. Dermed oppdaget de også sin felles interesse for musikk. De bestemte seg derfor for å starte et band for å ha noe å gjøre. Etter å ha prøvd seg på cover-låter, fant de fort interesse for hvor mye støy tre stykker som et band kunne lage. De begynte med en gang å lage musikk som kunne bråke så mye som mulig.

«Scared Of Other Worlds» er et ekte, støyete, merkelig skummelt, trist utbrudd av teenangst og håpløst syn på den moderne verden. Veldig enkelt spilt inn og produsert av bandet selv i deres eget studio, for å kunne bråke og gjøre som de ville.

I 2015 kom Chris i kontakt med den norske bandet The Hallway, gjennom felles interesse for emo-musikk. Gjennom The Hallway kom bandet så i kontakt med labelet Furuberget, som nå gir ut Sad Chloë’s første mini-album.

Tracklist: 

1. Song For Miss D And Her So Called Friends
2. The Sadness
3. Lines
4. The Wrong
5. The Thief & I
6. Flowers Still Exist
7. Radiant
8. Lonely Soul
9. Birds