Background
Tigernet logo
Getimage id1037

Ancient Call

Vinyl
€17.13
File under: 
Pop/Rock  ›  Electronic & Experimental

Label: 

Vinyl: 

EAN: 

7041889506316

Catalog number: 

RURAL03LP

Release date: 

16.03.2018

Info: 

Biru Baby slipper albumet Ancient Call

Fra den kalde, harde vidda i nord kommer det samiske pønkbandet Biru Baby med sin helt egne stil og sound. Gruppa har blitt kalt «ufattelig», «briljant unikt» og «Babymetal på syre». 16. mars slipper de albumet Ancient Call.

Ancient Call er en 8-kapitlers reise gjennom Sápmi/Finnmark, urmennesket i en moderne verden og musikerens paradoksale tilværelse som avhengig av både kommersiell suksess og kunstnerisk utfoldelse. Ikledd en sjanger- blanding som beskrives som "Det beste fra Die Antwoord, Babymetal & The Prodigy".

Biru Baby, et. 2014, har sakte men sikkert bygget opp en undergrunn-fanbase og rykte som et av Norges beste liveband som «...omtrent er villig til å dø for at publikum skal skjønne alvoret. Og leken» (Musikkjournalist Ole Jacob Hoel). Bandet har fokusert på å utvikle sitt kunstneriske uttrykk i en blanding av EP- utgivelser, musikkvideoer og surrealistiske live-opptredener. Under bransjefestivalen Trondheim Calling 2016 fikk bandet den uoffisielle tittelen «vinnerne av festivalen» blant bransjefolk, journalister og publikum.

"[Biru Baby]. For et band. Vet ikke om jeg er forelska eller livredd"
-OnklP på Twitter.

Tracklist: 

1. The Gates of Sapmi
2. Bitch Wolf
3. Baby, I Was Made To Fight
4. Inferno Awaits
5. Reality Cannot Be Broken
6. Insomnia
7. Emo Gonna Overload
8. Darkness of Sunshine