Background
Tigernet logo
Getimage id355
153577

Temporary Love Songs

Vinyl
€18.53
File under: 
Pop/Rock  ›  Folk  ›  Indie

Label: 

Vinyl: 

EAN: 

7041889507467

Catalog number: 

SSRLP080

Release date: 

08.02.2019

Info: 

The Late Great albumdebuterte med det kritikerroste ‘Songs From The 21st Century’ i 2016. Albumet ble tatt i godt imot av både presse og publikum. Med heftig turnering og to festivalsomre på baken er nå Tor Thomassens prosjekt klar med oppfølgeren. Thomassen har hatt med seg samme gjeng og spilt inn fullengderen ‘Temporary Love Songs’ i Kysten Studio i Tromsø.

Her er vokalist og låtskriver Tor Thomassen sine egne ord om albumet som slippes 8. februar 2019:

Jeg har skrevet noen nye låter og spilt de inn med mitt herlige band. Denne gang er det historier om øyeblikkene som får tiden til å stå stille.

Åpningslåta ‘Sundown Surrender‘ handler om oppveksten i Tromsø. Om endeløse netter, rotløshet og valgene vi må ta i de store overgangene i livet. Om hvordan hjertet kan bedra deg, eller motsatt.

Men dette er ikke et nostalgisk tilbakeblikk. Livet er her og nå. ‘Another Trap’ har jeg skrevet til min sønn. Om hvordan vi alle må gå i våre egne feller og lære selv.

‘Cherry On Top’ er historien om å kaste bort tiden. Om å løpe fra det man har i stedet for å være tøff nok til å deale med trøbbel. «So why do we keep running, like the world is about to end / Pretty, pretty please put a cherry on top, of your misery again / Why do we keep running, you know I wanna be your man / When noone calls the bluff, are you hip enough to understand?»

‘All You Got’ kom til etter at min datter kom til meg da hjertet hennes var knust. «Be a wildflower on an open field / Cross the ocean child / Follow your dream / All you got is one little heart, don’t go waste it don’t go waste it from the start»

Jeg prøver å skildre usikkerheten om morgendagen i den småsurrealistiske ‘You Can Have Your Cake & Swallow The Moon’: «This time tomorrow what will we see? / The devil on our doorstep or the fields of green.»

Jeg vet ikke om ‘Temporary Love Songs’ handler om midlertidig kjærlighet. Jeg tror ikke det. Er den midlertidige kjærligheten like sterk som den evige? Og hva er evig om ikke akkurat et midlertidig øyeblikk som stopper all tid?