Background
Tigernet logo
Getimage id14567
153714

Minnefelt

Vinyl
€19.32
File under: 
Pop/Rock  ›  Folk  ›  Indie

Label: 

Vinyl: 

EAN: 

7090030250004

Catalog number: 

FGLP007

Release date: 

12.04.2019

Info: 

  • "Vi er ikke bortskjemte med såkalte kult-artister her til lands, men noen finnes det da, (... ) som albumaktuelle Hasse Farmen." -Ando Woltmann i Morgenbladet
  • Forrige album, "Livet du redder kan være ditt eget", var en av 2016s mest kritikerroste album, med årsbestelister i Aftenposten, The Wilhelmsens (10/10), Adresseavisa og Erik Valebrokk (6/6). Albumet fikk også solide anmeldelser i Morgenbladet, Dagsavisen, Klassekampen og P1.
  • Produsert av Kenneth Ishak og Hasse Farmen

Da Hasse Farmen slapp albumet «Livet du redder kan være ditt eget» høsten 2016, gikk det ikke stille for seg. Hasse Farmens fjerde soloalbum høstet strålende anmeldelser over hele linja. Albumet ble omtalt som hans livs plate, og «en av årets aller beste» i følge Dagsavisen. Klassekampen beskrev albumet som «hans mest eventyrlystne, ambisiøse og beste album til nå». Ikke minst havnet plata på Aftenpostens liste over de ti beste norske albumene i 2016.

På oppfølgeren har Hasse Farmen nå hatt med seg i studio musikerne han spilte konserter og festivaler med i kjølvannet av forrige utgivelse. Livredderne er på bass, Fredrik Luhr Dietrichson (Moskus, Skadedyr); trommer, Jan Martin Gismervik (Torg, Monkey Plot); tangenter, Jan K. Hovland (Bendik, Karokh).

Som sist er albumet produsert av Hasse Farmen og Kenneth Ishak - som igjen også har mixet albumet.

Den store forskjellen fra forrige album – som mer eller mindre var et tomanns-prosjekt med Farmen og Ishak- er at alle 10 låtene er spilt inn live i studio – på én dag.

Hasse Farmens musikk er genreoverskridende. Men om Farmen fikk kniven på strupen, ville han kalle sin musikk kammerrock, slowcore, rock noir. Dagsavisen har kanskje kommet nærmest i beskrivelsen av Hasse Farmens univers i avisas 5'er-anmeldelse av det forrige album: «Dette er låtskiverrock av et kaliber man godt kan sammenligne med nyere Thåström», men «Hasse Farmen høres ikke ut som noen andre».

Tracklist: 

1. Minnefelt
2. Under
3. Sigøynerøyne
4. Django for to
5. Jeg er så ensom jeg kunne dø
6. Kvinnen i sanden
7. Jeg elsker deg
8. Sirenene synger
9. Salme 448 før reisens slutt
10. Ta tilbake en vakker dag