Background
Tigernet logo
Getimage id20302

Lizard Lounge

Ltd Yellow Vinyl
Sold out
Vinyl
Sold out
File under: 
Punk  ›  Hardcore

Ltd Yellow Vinyl: 

EAN: 

7041889509737

Catalog number: 

LBR076LTDLP

Release date: 

22.05.2020

Vinyl: 

EAN: 

7041889509737

Catalog number: 

LBR076

Release date: 

22.05.2020

Info: 

Tiden har atter en gang kommet. Den finsk-norske soniske kraften Barren Womb er aktuelle med et rykende ferskt angrep av et album, “Lizard Lounge”, som slippes via Loyal Blood Records 22. Mai.

Barren Womb er muligens det mest hardtarbeidende bandet i den norske undergrunnen. Med utrettelig turnering og en lang rekke utgivelser bak seg siden oppstarten i 2011, er bandet absolutte mestere av sitt virke. Den upolerte, rå energien de er kjente for live overføres enkelt til deres studioinnspillinger og på “Lizard Lounge” er dette sannere enn noen gang. Det er som å bli kastet inn i pitten, rett foran dem, i et fullpakket rom der spytt og svette flyr veggimellom. Dette er hardcore. Nordisk hardcore. Rett-i-trynet-tilnærmingen på “Lizard Lounge” gir assossiasjoner til alt fra Refused til Clutch, og albumet sender lytteren ut på en rensende reise som frigjør sinn og sjel fra de angstfylte følelsene Barren Womb blottlegger i sine låter.

Etter ni års vandring på en kompromissløs DIY-sti, kan Timo og Tony være melodiske, kvasse, fengende, intense, punkete eller heavy som en gammal Chevy. “Lizard Lounge” veksler mellom skrikende gitarer og total lidelse, til såre og rolige passasjer, før de igjen slår pusten av deg ved å fenge på en måte som er helt uventet for et band i denne sjangeren. Mind blown. Selv om man forventer det uventede fra Barren Womb, vil de alltid overraske. Disse to gærningene trår aldri feil.

Tracklist: 

1.Cemetary Slopestyle
2.Karma As A Tour Manager
3.Hairy Palms
4.Crop Circle Jerks
5.Smokes Lets Go
6.Molten Pig
7.Nerve Salad
8.Be Kind, Have Fun and try not to to die
9.Hydrophonic Youth
10. You Do The Meth