UKAS ALBUM: ANGEL OLSEN – Burn Your Fire For No Witness

angelolsen

Det er alltid en fryd når en artist tar steget opp fra veldig lovende til i full blomst, fullkommen låtskriver. Og det er nettopp det som har skjedd mellom den forrige ANGEL OLSEN-plata Half Way Home til årets Burn Your Fire For No Witness, som gnistrer med umiddelbare, klassiske låter. Bare i løpet av de fire første sporene har vi gått fra introspektiv folk-melankoli på Unfucktheworld, fengende slackerstøypop som Sonic Youth ville nikket annerkjennede til på Forgiven/Forgotten, via en stilsikker country-avstikker på Hi-Five og tilbake til den brutalt deppressive White Fire. Vi mister totalt pusten! En av årets sterkeste plater så langt! Bør fenge alle som har plater av Marissa Nadler, Jesse Sykes, Magik Markers,  Vashti Bunyan og Meg Baird i hylla.

Kjøp den HER

AngelOlsen2

Burn-Your-Fire-For-No-Witness-640x640