UKAS ALBUM: TöXIK DEATH – Speed Metal Hell

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YEEAAH!!! Debutalbummet fra Sandnesgjengen i TÖXIK DEATH er endelig på ute! “Speed Metal Hell” indeed! Her somles det ikke bort et sekund på fislete introer, akustiske mellomspill eller lavmælte klimprepartier. Totall thrashmetal-utblåsning fra første sekund med låter som Infernal Vicious Attakk, TerrorSexSlaughter og Highway Warrior. Plata høres ut som om vi pumper never i været og dunker den tomme ølboksen i panna mens vi kaster dartpiler på Sondre Lerche-bilder, drar på oss skinnjakka og solbrillene, og tar med oss bikkja, og gitaren med pumphagla og flammekasteren på ryggen ut på tur i den urbane ødemarken – Mad Max-style. Dønn!

Kjøp den HER

Txik+Death+Txik

Og ikke nok med det. Vi har også fått inn en hel haug med rå plater fra Condor, Mabuse, O.B.E.Y., Deathtrip, Slaughter Messiah og mye mer fra  DEMONHOOD OLYMPUS DIGITAL CAMERAog DUPLICATE.